Meniu de prânz


Găsim preparate ce se gătesc repede şi se pretează pentru masa de prânz (salate, ciorbe, supe, paste, feluri principale şi desert)

Se servește între orele 12:00 și 16:00

  • Salată Chefs cu speck
    23 lei
    (salată, rucolla, valeriană, chery, granna, speck, etc.)
  • Salată de pui cu legume
    23 lei
    (salată, roșii, țelină, piept de pui, brânză)
  • Salată de ton
    25 lei
    (salată verde, roșii, ton în ulei, ardei, cartofi fierți)
  • Supă cremă de sparanghel cu creveți
    18 lei
  • Ciorbă de Bihor
    10 lei
  • Ciorbă țărănească de văcuță
    10 lei
  • Ciorbă de pui cu mazăre
    10 lei
  • Taglierini cu trufe
    25 lei
  • Taglierini cu creveți și zucchini
    28 lei
  • Tagliatelle cu sparanghel și creveți
    33 lei
  • Tagliatelle cu mix de ciuperci de pădure
    23 lei
  • Tagliata de vită cu rucolla
    43 lei
  • Rasol vită cu legume și sos hrean
    23 lei
  • Mușchi porc crustă de ciuperci
    25 lei
  • Piept pui cu țelină și trufe cu orez sălbatic
    25 lei
  • Piept pui cu sos gorgonzolla și cartofi săltați la tigaie
    25 lei
  • Șalău file cu sos capere și mămăliguță
    38 lei

Desert


  • Parfe cu banane și mentă
    10 lei
  • Semifredo de cafea
    10 lei
  • Tiramisu cu cafea
    11 lei
  • Tort browny
    13 lei