Meniu de seară


Preparate care sunt mai elaborate, care vin în asociere cu un vin adecvat preparatului (gustări reci, peşte, vita, pui, berbecuţ şi deserturi)

Se servește între orele 18:00 și 22:00

Gustări reci, salate


  • Salată capresse cu pesto
    21 lei
    (salată, capresse, pesto)
  • Salată crocantă cu carppacio de ton în crustă de susan
    30 lei
  • Platou de brânzeturi nobile mixte
    23 lei
  • Somon afumat cu sos remulad și andive
    21 lei
Tertină de căprioară

Fel de bază (principal)


  • Mușchi de vită cu trufe și cartofi gratinați în stil francez
    49 lei
  • Mușchi de vită în sos de vin piure aromatizat cu mazăre
    43 lei
  • Piept de rață sucrut pe pat de varză călită
    37 lei
  • Piept de pui cu brânză de capră și sos cafe du Paris
    25 lei
  • Piept de pui cu crustă de fistik și ierburi aromate, piure de morcovi cu țelină
    24 lei
  • File somon aromatizat, orez sălbatic și capere
    28 lei
  • File biban cu crustă fistik și legume brunnoise
    43 lei
  • Frigărui de calamar cu creveți și legume ratatuille
    48 lei
  • File ton aromatizat cu sparanghel
    55 lei
  • Doradă cu legume la cuptor
    45 lei
Pulpe de pui umplute cu garnitura de cartofi

Desert


  • Parfe cu banane și mentă
    10 lei
  • Semifredo de cafea
    10 lei
  • Ștrudel vienez cu vanilie
    10 lei
  • Cupă fructe de pădure
    10 lei
  • Canelloni cu cremă de iaurt și fructul pasiunii
    10 lei
  • Tort Browny
    12 lei