Skip to main content

S.P.C.
seriozitate, profesionalism, calitate!

Noi suntem convinşi
că a te hrăni este o artă!

Samuiel Rus, maestru in arta culinara, va poate indruma spre consultanta in gastronomie profesionala
  • Concept şi dezvoltare
  • Organizarea spaţiilor de producţie
  • Proiectarea meniului
  • Instruirea personalului

Samuiel Rus - chef

O inimă mare are întotdeauna multe lăcaşuri. Sunt fericit că fac parte dintr-o familie numeroasă şi îmi iubesc enorm soţia şi copiii (un baiat şi trei fete). Îmi sunt la fel de dragi toţi cei apropiaţi – părinţii şi surorile mele împreună cu familiile lor. Timpul meu liber este dedicat în totalitate familiei mele. Sunt un familist convins. Păstrez un loc special în inima mea şi pentru cealaltă „familie”, formată din oamenii cu care lucrez, împreună oferim clienţilor noştri cu fiecare ocazie experienţa perfectă, ne place să credem că experienţa pe care le-o oferim clienţilor noştri, va rămâne mereu în inimile lor.


Ca să păstrezi standardul cu care sunt obişnuiţi clienţii şi să le poţi depăşi aşteptarile trebuie să fii conectat şi prezent la tot ceea ce se întâmplă in lumea gastronomică. Astfel, prin preparatele pe care le oferim, clientii devin la randul lor o parte a acestei intamplari frumoase care se numeste arta culinara.

Experienţa te face să realizezi exact momentul în care se defineşte succesul. Unii numesc acest lucru notorietate, alţii îi spun rulaj iar alţii pur şi simplu nu au o definiţie ci doar trăiesc pasiunea pentru gătit alaturi de clienţii lor.

Succesul înseamnă să fii în inimile oamenilor. Mă bucur atunci când simt că am ajuns acolo unde mi-am propus. De fiecare dată această senzaţie a fost înlocuită de dorinţa de a merge mai departe. Este ca şi cum ai savura un preparat cu un gust extraordinar şi simpla readucere în memorie a acestei senzaţii te face să iţi doreşti să retraieşti experienţa iar şi iar.

Samuiel Rus este membru: Euro-Toques, World Association of Chefs' Societies si ANBCT-România.

"Succesul înseamnă să fii în inimile oamenilor..."